Nieuws

Sponsorverzoek dansfilm Marie

Balletschool Blanche durft groots te blijven dromen en te ondernemen.
Juist nu! Maak dromen waar en ondersteun de dansfilm MARIE van Balletschool Blanche.

Zaterdag 18 september 2021 beleeft de dansfilm MARIE in Pathé Arnhem haar rode loper première. In zeven zalen tegelijk zal de film worden vertoond aan alle dansers, familie en speciale genodigden. De film is een initiatief van Jacqueline Parmentier, oprichter en eigenaar van Balletschool Blanche in Westervoort. In nauwe samenwerking met filmmaker Paul Haans wordt momenteel hard gewerkt aan dit ambitieuze project. Mogen wij rekenen op uw steun?

De fantasievolle dansfilm – die vol zit met verwijzingen en knipogen naar het bekende verhaal van Mary Poppins – wordt volledig bedacht, geregisseerd en geproduceerd door Balletschool Blanche en de eveneens uit Westervoort afkomstige Paul Haans. Ruim tweehonderd leerlingen van alle leeftijden, de jongsten zijn slechts twee jaar oud, dansen en spelen mee. MARIE speelt zich af in en rondom Arnhem en Westervoort – met een zwierig vleugje Parijs – en wordt opgenomen op vele binnen- en buitenlocaties, waaronder Sonsbeekpark en het Vestagebouw in Arnhem en op vele plekken in Westervoort.

Toekomstperspectief
Balletschool Blanche bestaat inmiddels 39 jaar en heeft een belangrijke rol als sociale verbinder in de gemeenschap van Westervoort en omgeving. De school heeft letterlijk generaties grootgebracht met dans en vele leerlingen klaargestoomd voor een professionele dansopleiding. De dansvoorstellingen zijn door de jaren heen uitgegroeid tot bijzondere producties in Schouwburg Arnhem, waar enorm veel ouders en andere vrijwilligers aan bijdragen en plezier aan beleven. Dit jaar komt – mede ingegeven door de coronamaatregelen – een langgekoesterde wens uit van Jacqueline Parmentier en haar leerlingen om een eigen artistieke filmproductie te maken en in een echte dansfilm mee te spelen. Het maken van deze groots opgezette dansfilm biedt een prachtige oplossing nu live optredens in een theater even niet kunnen, maar meer dan dat: met het werken aan dit project geven we de leerlingen positieve energie en een perspectief voor de toekomst, iets wat juist in deze tijd voor jongeren zo belangrijk is.

Sponsoring

Om de financiering van MARIE rond te krijgen en tegelijk de toegangskaarten voor een breed publiek betaalbaar te houden, is Balletschool Blanche actief op zoek naar sponsors en donateurs. Van ouders, publiek en bewoners tot kleine, middelgrote en grote ondernemingen in en rondom Westervoort. Iedereen die enthousiast is over dit creatieve project en de betekenis van deze productie voor Balletschool Blanche en haar leerlingen, kan bijdragen. Voor alle donaties wordt een passende tegenpresentatie aangeboden: van naamsvermelding in de aftiteling, een VIP-ontvangst of ‘love-seats’ tijdens de première tot logoplaatsing op de step-and-repeat wall en brand- en productplacement.

Jacqueline Parmentier: “Balletschool Blanche is geen vereniging of stichting met een ANBI status. Maar wie mijn school al een tijdje volgt, weet dat ik met Balletschool Blanche op een laagdrempelige manier wil bijdragen aan talentontwikkeling en de culturele en sociale vorming van vele leerlingen – en hun families – in Westervoort en omgeving. Mijn tijd en energie steek ik niet alleen in lessen maar vaak ook in extra activiteiten zoals de voorstellingen en het jaarlijkse zomerdanskamp en ik bied bijvoorbeeld hulp aan basisscholen bij het maken van een dansprogramma. Ik doe dit samen met mijn team en ook vele vrijwilligers staan altijd weer klaar om te helpen. Dit keer hebben we echter meer nodig dan helpende handen, voor het verwezenlijken van deze filmproductie zoeken we ook echt concreet financiele steun. En elke bijdrage helpt!”

Hoe kunt u steunen?

Wilt u direct een bijdrage overmaken, dan kan dit op rekeningnummer:

NL97 INGB 0005 4590 83 o.v.v. sponsor Marie en uw e-mailadres. Wij nemen vervolgens contact met u op voor de naamsvermelding of een andere tegenprestatie.

Wilt u graag eerst overleg over de mogelijkheden en wat u of uw bedrijf zou kunnen betekenen, neem dan contact op met Jacqueline Parmentier via  mail@balletschoolblanche.nl

© 2024 Balletschool Blanche
Recommended
De winnaar van onze herfst-dans-fotowedstrijd is bekend!! En dit jaar…