Klassiek PLUS

Woensdag van 20:00 tot 21:00


003

De nieuwe lessen Klassiek Plus richten zich, de naam zegt het al, speciaal op de energieke 50+ doelgroep. De spieren worden sterker, het lichaam wordt soepeler en het evenwicht neemt toe. Er is veel aandacht voor het sierlijk bewegen op mooie muziek en ook de conditie komt aan bod.

De les bestaat uit een warming-up, oefeningen aan de barre en op de grond. We werken aan sierlijke danspassen en danscombinaties op inspirerende muziek. De les wordt afgesloten met een ontspannende rekoefening.

Krachtig en sierlijk
Je kracht neemt zienderogen toe en tegelijkertijd wordt je lichaam soepeler. Er wordt tevens gewerkt aan het ontwikkelen van je dansgevoel, coördinatie, conditie en uitstraling. Hier heb je in het dagelijks leven veel profijt van, je wordt energieker en beweegt makkelijker en sierlijker. De combinaties van danspassen zijn eenvoudig waardoor je je kunt concentreren op de techniek. Bij het opbouwen van het lesprogramma gaan wij van het niveau van de deelnemers uit.

Heb je vroeger balletles gehad en wil je de draad weer oppakken? Of heb je juist altijd al graag aan klassiek ballet willen doen maar is het er nooit van gekomen? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles! Wil je liever eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail naar mail@balletschoolblanche.nl

Volgens een onderzoek van Plusmagazine is klassiek ballet de beste eigentijdse sport voor volwassenen. Bij klassiek ballet vindt bewustwording van de lichaamshouding plaats en er is een goede balans tussen spierversterkende en spierverlengende oefeningen.

 

 

019

© 2024 Balletschool Blanche