Summer Dance Bootcamp

Summer Dance Bootcamp 2017

Alweer voor de 7e keer organiseert Balletschool Blanche deze zomer een danskamp voor eigen leerlingen en andere dansliefhebbers. Je krijgt 3 dagen lang allerlei dansworkshops (show/musical, hiphop, moderne dans) waarbij je een choreografie krijgt aangeleerd. We eten gezellig samen en hebben ’s avonds nog een leuk programma met o.a. Bingo en liedjes en marshmallows bij het kampvuur. De workshops vinden plaats in onze balletschool en in basisschool de Brug (hier bijna om de hoek) en worden gegeven door geweldige gastdocenten. De deelnemers worden ingedeeld naar leeftijd en niveau. Je blijft 2 nachten slapen (in de balletschool), je maakt een eigen kostuum, leert hoe je jezelf moet schminken en sluit het kamp af met een spetterende presentatie voor je familie, vrienden en vriendinnen.

Ben je een meisje tussen de 9 en 16 jaar, heb je danservaring en lijkt jou dit wat? Schrijf je dan snel in!

Het bootcamp is deze zomer op: 21, 22 en 23 augustus (maandag/dinsdag/woensdag)
De kosten zijn € 175,- voor 3 volledig verzorgde dagen inclusief 9 danslessen van 75 min. Alle deelnemers krijgen een goodie-bag en nog een leuke herinnering mee naar huis.

Informatie over het rooster en wat je allemaal mee moet nemen krijg je na je inschrijving. Je dient een inschrijfformulier (verkrijgbaar op de balletschool of aan te vragen via de mail), en een medische vragenlijst volledig in te vullen en deze vervolgens bij Balletschool Blanche in te leveren. Inschrijven kan vanaf 1 februari 2017.

Vol is vol, dus wees er snel bij!

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot het danskamp kun je via de mail contact opnemen met de organisatie: mail@balletschoolblanche.nl

  Persoonlijke gegevens deelnemer:


  Verzekering:  Contactpersoon in geval van nood:


  Medische vragenlijst:
  Vraagt de gezondheid van uw dochter speciale zorg? NeeJa nl.

  Lijdt uw dochter aan astma, eczeem, epilepsie, allergie? NeeJa nl.

  Lijdt uw dochter aan een gedragsstoornis? NeeJa, nl.

  Gebruikt uw dochter medicatie? NeeJa nl.

  Zijn er medicijnen die zij absoluut niet mag gebruiken? NeeJa nl.

  Volgt uw dochter een speciaal dieet, of eet ze bv vegetarisch? NeeJa nl.

  Heeft uw dochter alle wettelijk verplichte vaccinaties gehad? NeeJa nl.

  Zijn er verder nog bijzonderheden die wij, wat betreft de gezondheid van uw dochter, moeten weten?NeeJa nl.

  Gegevens huisarts:


  In geval van nood, zulks ter beoordeling van een arts, geef ik toestemming mijn dochter te laten opnemen en behandelen in een ziekenhuis, zonder mijn voorkennis, indien het niet mogelijk bleek tijdig contact op te nemen.

  De kosten van het danskamp zijn € 175,-
  Dit bedrag dient z.s.m. (inschrijving gebeurt op volgorde van ontvangst betaling) en uiterlijk voor 1 juli 2017 overgemaakt te worden op: NL97INGB0005459083 t.n.v. Balletschool Blanche of door contante betaling op de balletschool.
  Gelieve bij de omschrijving Danskamp 2017 + voor- en achternaam van uw kind te vermelden.

  © 2024 Balletschool Blanche
  Recommended
  Wij stellen jullie graag voor aan …… onze prachtige en…