Nieuws

Summer Dance Bootcamp 2019!

Ook deze zomer organiseert Balletschool Blanche weer een danskamp voor eigen leerlingen en andere dansliefhebbers. Het wordt een kamp met een feestelijk tintje: het is onze 10bootcamp!!! Je krijgt 3 dagen lang allerlei dansworkshops (show/musical, hiphop, moderne dans) waarbij je in iedere stijl een choreografie krijgt aangeleerd. We eten gezellig samen en hebben ’s avonds nog een leuk programma met uiteraard weer de Bingo en een kampvuur met liedjes, gitaarmuziek en marshmallows. De workshops vinden plaats in onze balletschool en in basisschool de Brug (hier om de hoek) en worden gegeven door geweldige gastdocenten. De deelnemers worden ingedeeld naar leeftijd en niveau. Je blijft 2 nachten slapen (in de balletschool), je maakt een eigen kostuum, en sluit het kamp af met een spetterende presentatie voor je familie. Ben je een meisje tussen de 9 en 16 jaar, heb je danservaring en lijkt jou dit wat? Schrijf je dan snel in! De bootcamp is deze zomer op: 12, 13 en 14 augustus (maandag/dinsdag/woensdag)
De kosten zijn € 190,- voor 3 volledig verzorgde dagen inclusief 9 danslessen van 75 min. De betaling dient gedaan te worden op uiterlijk 10 juli.
Alle deelnemers krijgen weer een goodie-bag en nog een leuke herinnering mee naar huis. Informatie over het rooster en wat je allemaal mee moet nemen krijg je t.z.t. na je inschrijving. De inschrijving start op 15 maart om 20:00 uur. Dit kan alleen via het inschrijfformulier op onze website. Vol is vol, dus wees er snel bij! Let op: je inschrijving is pas definitief nadat wij je dit per e-mail hebben bevestigd. Dit doen we meteen dezelfde dag nog. Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot het danskamp kun je via de mail contact opnemen met de organisatie: mail@balletschoolblanche.nl

© 2024 Balletschool Blanche
Recommended
Na bijna een jaar van geheimzinnigheid is het nu eindelijk…